Selecteer een pagina

Karpetten

Breng de perfecte sfeer in huis

Karpetten

Bij Jopie Jong Woningrinrichting is design net zo belangrijk als kwaliteit en service. Wij helpen u graag bij het zoeken van de juiste karpet voor de perfecte sfeer in uw huis.

Wij rechtstreekse contacten met betrouwbare leveranciers die alleen de kwaliteit en betrouwaarheid van Jopie Jong nastreven. Niet alleen denken aan de korte termijn van zaken doen maar juist een betrouwbare relatie opbouwen voor de langere duur. Laat u verrassen in onze winkel en laat u vrijblijvens informeren naar de mogelijkheden.

Brink & Campman

Brink & Campman produceert al sinds 1897 kwalitatief hoogwaardige vloerkleden. De combinatie van meer dan 100 jaar ervaring, vakmanschap en voortdurende productieontwikkeling maakt dat Brink & Campman een begrip is in binnen- en buitenland. In onze fabriek in Lichtenvoorde worden middels oude ambachten, moderne vloerkleden vervaardigd. Alle vloerkleden van Brink & Campman zijn ontstaan in onze eigen design studio. Beginnend met een mooi garen, geïnspireerd door trends of gefascineerd door de mogelijkheden van een techniek, ontwikkelen onze designers de unieke kleden in onze collectie. ‘Made in Holland’ is de titel die we dan ook met trots voeren voor de Brink & Campman collectie. Ieder najaar wordt de nieuwe Brink & Campman collectie gelanceerd met daarin nieuwigheden in allerlei kwaliteiten.

Creativiteit, ambacht en een neus voor design zijn de ingrediënten waarmee we al decennia lang kwalitatief hoogwaardige vloerkleden vervaardigden. Geïnspireerd door zowel tradities als innovatie wordt in onze fabriek in Lichtenvoorde het gros van onze vloerkleden geproduceerd, made in Holland!

Daarnaast ontwikkelen we met zorgvuldig gekozen producenten van over de hele wereld aanvullende kwaliteiten en technieken, wat resulteert in de veelzijdige collectie vloerkleden waar Brink & Campman bekend om staat!

 

Ambiant Vloeren

De wekker gaat, u opent uw ogen. U slaat de deken open en zet uw voeten naast het bed. Uw voeten laten zich omsluiten door een zacht en warm tapijt. Heerlijk hè?

De Ambiant Tapijt collectie is met ruim 25 jaar bestaansrecht niet meer weg te denken bij de Nederlandse woninginrichters. Miljoenen vierkante meters Ambiant Tapijt zijn in die periode verkocht. Dan moet het wel goed zijn, nietwaar? Ieder jaren passen wij de tapijt collectie aan op basis van de laatste trends en kleuren. De Ambiant Tapijt collectie is trendy en kwalitatief, tegen een goede prijs.

 

Headlam

Wij zijn een groothandel met een compleet aanbod in raamdecoratie en vloerbedekkingen. Kwaliteit, service, creativiteit, exclusiviteit zijn onze kernwaarden. Onze collectie bestaat uit: gordijnstoffen, tapijt, pvc, vinyl, laminaat, karpetten en binnenzonwering.

 

Call Now Button