Selecteer een pagina

parket, pvc, vinyl en karpetten

De beste kwaliteit in vloeren voor onze klanten

Parket, pvc, vinyl en karpetten

Bij Jopie Jong Woningrinrichting is design net zo belangrijk als kwaliteit en service. Wij streven voor onze klanten naar de beste kwaliteit in parket, pvc, vinyl en karpetten.

Zo hebben wij rechtstreekse contacten met betrouwbare leveranciers die alleen de kwaliteit en betrouwaarheid van Jopie Jong nastreven. Niet alleen denken aan de korte termijn van zaken doen maar juist een betrouwbare relatie opbouwen voor de langere duur. Laat u verrassen in onze winkel en laat u vrijblijvens informeren naar de mogelijkheden.

Quick-step

Het merk Quick-step is geëvolueerd van een betaalbaar alternatief voor hout naar een volwaardige categorie op zich, met een ruime keuze aan designvloeren die je in elke situatie snel en gemakkelijk kunt plaatsen en onderhouden. Quick-step heeft laminaat, parket en vinyl vloeren

Laminaat

Een laminaatvloer is een gelaagde vloer met een watervaste, gelijmde HDF-plaat als kern. Alle Quick-step laminaatvloeren bestaan uit vier verschillende lagen.

Parket

Quick-step parket vloeren zijn samengestelde houten vloeren met drie lagen massief hout, bedekt met een beschermende afwerking. Dankzij de zorgvuldige selectie van de grondstoffen en een perfecte beheersing van het vochtgehalte van het hout tijdens het fabricageproces garanderen Quick-step parketvloeren een optimale stabiliteit en duurzaamheid.

Livyn Luxevinyl

Quick-step Livyn is een stevige, praktische gelaagde vinylvloer met een bedrukt oppervlak in diverse kleuren. Dankzij een vinylkern van hoge kwaliteit is Livyn waterdicht en geluiddempend. Livyn vloeren voelen bovendien heel warm en zacht aan en zijn zo dun dat ze gemakkelijk op bestaande, egale vloerbedekkingen kunnen worden geplaats. Een Livyn vloer bestaat uit vier lagen.

Beautifloor

Beautifloor staat voor mooie vloeren die passen in elke woonstijl. Op dit moment bestaat de collectie uit klik vinyl, PVC design en laminaatvloeren, aangevuld met goede entreematten, zodat u uw vloer beter kunt beschermen tegen het inlopen van vuil. De Beautifloor klik vinylvloeren zijn comfortabel, geluidreducerent en zeer geschikt voor mensen met een allergie.

De Beautifloor PCV design floors zijn dankzij een combinatie van trendsettende, fotorealistische dessins, voelbare opperblaktestructuren en royale afmetingen van de stoken toonaangevend binnen dit vloerensegment. Beautifloor PVC design vloeren bieden volop ruimte voor creativiteit. Er zijn vele decoratie verwerkingmogelijkheden. Beautifloor PVC design vloeren zijn uitermate geschikt voor toepassing op vloerverwarming- en vloerkoeling systemen.

De collectie van de Beautifloor-laminaatvloeren heeft in totaal maar liefst 32 aantrekkelijke, actuele decors. Hierdoor is er altijd een Beautifloor-laminaarvloet te vinden die past bij uw persoonlijke woonstijl.

mFlor

Met de innocatie designvloerenuit de mFlor collecite kunt u een vloer creëren , die nauwelijks van houten of natuurstenen vloer te onderscheiden is. Maar dan wel een zonder de nadelen ervan.

mFlor vloeren zijn duurzaam, comforatbel, slijtvast, geluiddempend en eenbvoudig te reinigen. Daarnast zijnn ze uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede  waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens een mogelijk om mFlor vloeren in vochtige ruimtes. zoals keukens of badkamers toe te passen.

mFlor is al jarenlang de specialist op het gebied van vinylstroken en tegels. (Ook bekend als PVC vloeren). mFlor biedt een brede collectie PVC vloeren van hoge kwaliteit welke verlijmd worden op de ondergrond. mFlor designvloeren zijn opgebouwd uit meerdere lagen hoogwaadig en zeer milieuvriendelijk materaal. De vloeren zijn verkrijgbaar in hout, steen en beton dessins. Deze dessins zijn niet van echt te onderschieden maar zijn wel slijtvaster, stiller, waterbestendig en makkelijker schoon te houden.

Forbo

Forbo Flooring B.V. produceert en levert wereldwijd vloerbedekkingen voor de projecten- en de consumentenmarkt. Wist u dat Forbo 905 van alle vloeren produceerd in Nederland?

Forbo werkt vanuit een aantal overtuigingen om de beste kwaliteit in vloeren te leveren:

  • De klant moet altijd centraal staan.
  • De focus ligt op oplossingen die ze de klant kunnen bieden.
  • De service moet onderscheidend zijn.
  • Milieubewustheid is de basis.

 

Novilon

Novilon vloeren zijn gemakkelijk, duurzaam, comfortabel en mooi. Gemakkelijk dankzij het eenvoudige onderhoud. Duurzaam dankzij de sterkste toplaag en constructie. Comfortabel dankzij de veerkracht en warme uitstraling. Mooi dankzij de prachtige dessins en kleuren. Dat maakt Novilon een vloer die alles heeft.

 

Verchillende producten

  • Novilon Nova staat voor het luxe leven. Een elegante en rustieke lifestyle, nostalgisch en modieus.
  • Novilon Viva is opgebouwd uit subtiele tinten die aansluiten bij een breed scala aan interieurs. Deze collectie is in beginsel ontworpen met starters in gedachten en geldt als een kwalitatieve vloer met unieke dessins voor een aantrekkelijke prijs.
  • Nieuw in Novilon vtwonen: nu kamerbreed vinyl en luxe PVC stroken!
  • Novilon Pro is een kleurrijke all-over collecite, ideaal voor licht projectmatig en zwaar huishoudelijk gebruik.
  • De nieuwe Novilon Fusion collecite mixt verschillende elementen tot een warme, aangename en huiselijk sfeer.

Interfloor

Interfloor Tapijt Vinyl Project is toonaangevend leverancier en distributeur van een breed assortiment kwalitatief hoogwaardig tapijt en vinyl voor zowel residentieel als project gebruik. Het bedrijf heeft sinds 1828 een lange traditie op het gebied van vloerbedekking.

Jarenlange ervaring

Tapijt en vinyl wordt onder de merknaam Interfloor exclusief voor de Nederlandse consumenten- en projectenmarkt  gedistribueerd, via ongeveer 1500 zelfstandige vakbekwame woninginrichters en vooraanstaande professionele projectinrichting bedrijven. Grondstoffen en productie van deze merkproducten zijn van zo’n hoogwaardige technologische kwaliteit dat vakbekwaam advies en professionele stoffering onmisbaar zijn voor jarenlang woon- en werkplezier. 

Tapijt en Vinyl van Interfloor onderscheiden zich door het gebruik van technologisch hoogwaardige industriële technieken. Dat is mogelijk door jarenlange ervaring: enerzijds met ontwikkelaars en producenten, anderzijds met wensen van veeleisende consumenten en projectmatige gebruikers. 

Hoge eisen en kwaliteit

Toegespitst op het gebruik, worden er hoge eisen gesteld  aan tapijt en vinyl met betrekking tot warmte, comfort en veiligheid. Ook aan technische aspecten als slijtage door gebruik, brandwerendheid, kleurechtheid, gemak van onderhoud en vlekverwijdering worden strenge eisen gesteld. Door een gedegen eindcontrole garandeert Interfloor dat aan alle productspecificaties voor tapijt en vinyl voldaan zijn, waaronder die van de Stichting Promotie en Informatie Tapijt (S.P.I.T.) EN 1307 en EN 685.

Interfloor staat garant voor een continue hoge kwaliteit en constante zorg voor milieu-aspecten van haar producten bij ontwikkeling, productie en distributie. Daarmee wil Interfloor in Nederland marktleider en specialist zijn in het leveren van hoogwaardige en betaalbare vloerbedekking producten.

 

Ambiant

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig. De eigenschappen moeten passen bij uw manier van leven en uw woonstijl. En dan moet u vervolgens beoordelen of uw keuze de beste koop is met het oog op kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs. Ambiant maakt het kiezen een stuk eenvoudiger.

De Ambiant collectie bestaat uit laminaat, tapijt, vinyl en pvc vloeren collecties die volledig zijn afgestemd op uw wensen en de huidige woontrends. Voor elke woonstijl een vloer of om het anders te omschrijven, welk woonblad u ook leest. Ambiant heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt.

Dat kan alleen als u waarmaakt wat we u beloven. U mag ons, net als onze dealers, houden aan onze kernwaarden eerlijkheid, betrouwbaarheid en de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt. In gewone spreektaal betekent dat u met elke Ambiant vloer een kwalitatief hoogwaardige vloer in huis haalt voor een alleszins passende prijs. En mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kunt u vertrouwen op onze buitengewone service.

 

Brink en Campman

Brink & Campman produceert al sinds 1897 kwalitatief hoogwaardige vloerkleden. De combinatie van meer dan 100 jaar ervaring, vakmanschap en voortdurende productieontwikkeling maakt dat Brink & Campman een begrip is in binnen- en buitenland. In onze fabriek in Lichtenvoorde worden middels oude ambachten, moderne vloerkleden vervaardigd. Alle vloerkleden van Brink & Campman zijn ontstaan in onze eigen design studio. Beginnend met een mooi garen, geïnspireerd door trends of gefascineerd door de mogelijkheden van een techniek, ontwikkelen onze designers de unieke kleden in onze collectie. ‘Made in Holland’ is de titel die we dan ook met trots voeren voor de Brink & Campman collectie. Ieder najaar wordt de nieuwe Brink & Campman collectie gelanceerd met daarin nieuwigheden in allerlei kwaliteiten

 

STG carpets

STG Carpets is een oerhollandse groothandel in tapijten en carpetten. Het bedrijf is opgericht door Gert Beens die als specialist wordt gezien in deze branche. Vanuit onze vestiging in Genemuiden bedienen wij vele woonwinkels, meubelzaken, inrichters en andere retailers in Nederland en Belgie.

Wij leveren als groothandel een uitgebreid aanbod van allerlei soorten tapijten. Van modern tot klassiek en van goed betaalbaar tot exclusief. Uniek daarbij is onze drang tot excellente dienstverlening. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Dat betekent dat wij de beste kwaliteit leveren, uitstekende service bieden en gaan voor een lange termijn relatie

Call Now Button