Selecteer een pagina

Tapijt en laminaat

Een vloerbedekking die uw persoonlijkheid laat zien.

Laminaat

Laminaat werd voor het eerst gebruikt in 1977.  Sindsdien is de kwaliteit van laminaat sterk verbeterd en geprofessionaliseerd. Dit maakt laminaat momenteel een van de populairste vloersoorten.

Laminaat bestaat uit vier lagen, wat samen het laminaat vormt.

  • 1e laag, top laag. Deze toplaag  garandeert hitte- en slijtbestendigheid.
  • 2e laag, dessinlaag. Op deze laag is het dessin geprint.
  • 3e laag, HDF laag. Deze laag is het dikste van de 4, dit zorgt voor sterkte en stabiliteit.
  • 4e laag, drager. Deze laag beschermt het laminaat tegen vocht. Doordat de bovenste en onderste laag beide van melamine gemaakt zijn is de kans op laminaat bol- of hol gering.

Bij Jopie Jong streven wij naar de beste kwaliteit in laminaat voor onze klanten. Wij bieden een ruim assortiment aan laminaat en parket van merken zoals Beautifloor en Quickstep.

 

 

Quick-step

Het merk Quick-step is geëvolueerd van een betaalbaar alternatief voor hout naar een volwaardige categorie op zich, met een ruime keuze aan designvloeren die je in elke situatie snel en gemakkelijk kunt plaatsen en onderhouden. Quick-step heeft laminaat, parket en vinyl vloeren

Laminaat

Een laminaatvloer is een gelaagde vloer met een watervaste, gelijmde HDF-plaat als kern. Alle Quick-step laminaatvloeren bestaan uit vier verschillende lagen.

 

Beautifloor

Beautifloor staat voor mooie vloeren die passen in elke woonstijl. Op dit moment bestaat de collectie uit klik vinyl, PVC design en laminaatvloeren, aangevuld met goede entreematten, zodat u uw vloer beter kunt beschermen tegen het inlopen van vuil. De Beautifloor klik vinylvloeren zijn comfortabel, geluidreducerent en zeer geschikt voor mensen met een allergie.

De Beautifloor PCV design floors zijn dankzij een combinatie van trendsettende, fotorealistische dessins, voelbare opperblaktestructuren en royale afmetingen van de stoken toonaangevend binnen dit vloerensegment. Beautifloor PVC design vloeren bieden volop ruimte voor creativiteit. Er zijn vele decoratie verwerkingmogelijkheden. Beautifloor PVC design vloeren zijn uitermate geschikt voor toepassing op vloerverwarming- en vloerkoeling systemen.

De collectie van de Beautifloor-laminaatvloeren heeft in totaal maar liefst 32 aantrekkelijke, actuele decors. Hierdoor is er altijd een Beautifloor-laminaarvloet te vinden die past bij uw persoonlijke woonstijl.

Tapijt

U heeft plannen met uw vloer. U wilt een vloerbedekking die rust en intimiteit brengt. Die warmte en behaaglijkheid uitstraalt en die bovendien iets van uw persoonlijkheid laat zien. Een vloerbedekking die een zachte aanvulling vormt op harde materialen als hout, glas en staal in het interieur.

Jopie Jong heeft het tapijt om uw plannen te realiseren. Het complete productenscala is zo kleurrijk en veelzijdig, dat uw wensen altijd over de volle breedte worden vervuld. Met een synthetische of wollen kwalitiet.

Met een strakke, korte lussenpool of een zwierig dynamisch hoogpool die de zon laat spelen met de dynamische vleug van het tapijt. In de collectie van Jopie Jong vindt u het allemaal. In de mooiste en modernste kleuren. Veelal ook op 500 centimeter breed, zodat er minder kans op naden is.

En in topkwaliteit die u jarenlang onbezorgd woonplezier geeft.

Woltapijt van Nouwens Bogaers

Nouwens-Bogaers kent een jarenlange ervaring en traditie op het gebied van wollen tapijten die wordt doorgegeven van generatie op generatie.

Tilburg en omgeving zijn van oorsprong het centrum voor de handel en de productie van wol, wollen stoffen en wollen tapijten. In 1945 zetten Petrus Nouwens en zijn vrouw Lucia Bogaers de eerste stap voor een eigen bedrijf na jarenlange ervaring in de textiel.

Vanwege de schaarste direct na de oorlog worden de eerste producties gemaakt van tapijten met papieren poolmateriaal. Al snel wordt overgegaan op zuiver scheerwol en de naam Nouwens-Bogaers wordt doorgevoerd. Vanaf de start is hun zoon Ad Nouwens in het bedrijf werkzaam en vooral door zijn gevoel voor kwaliteit en door zijn inzichten maakt het bedrijf een flinke groei door.

Tegenwoordig wordt het bedrijf geleid door de derde generatie die staat voor dezelfde traditionele waarden van kwaliteit en dit graag in hedendaagse vormgeving vertaalt.

Ambiant

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig. De eigenschappen moeten passen bij uw manier van leven en uw woonstijl. En dan moet u vervolgens beoordelen of uw keuze de beste koop is met het oog op kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs. Ambiant maakt het kiezen een stuk eenvoudiger.

De Ambiant collectie bestaat uit laminaat, tapijt, vinyl en pvc vloeren collecties die volledig zijn afgestemd op uw wensen en de huidige woontrends. Voor elke woonstijl een vloer of om het anders te omschrijven, welk woonblad u ook leest. Ambiant heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt.

Dat kan alleen als u waarmaakt wat we u beloven. U mag ons, net als onze dealers, houden aan onze kernwaarden eerlijkheid, betrouwbaarheid en de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt. In gewone spreektaal betekent dat u met elke Ambiant vloer een kwalitatief hoogwaardige vloer in huis haalt voor een alleszins passende prijs. En mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kunt u vertrouwen op onze buitengewone service.

 

Interfloor

Interfloor Tapijt Vinyl Project is toonaangevend leverancier en distributeur van een breed assortiment kwalitatief hoogwaardig tapijt en vinyl voor zowel residentieel als project gebruik. Het bedrijf heeft sinds 1828 een lange traditie op het gebied van vloerbedekking.

Jarenlange ervaring

Tapijt en vinyl wordt onder de merknaam Interfloor exclusief voor de Nederlandse consumenten- en projectenmarkt  gedistribueerd, via ongeveer 1500 zelfstandige vakbekwame woninginrichters en vooraanstaande professionele projectinrichting bedrijven. Grondstoffen en productie van deze merkproducten zijn van zo’n hoogwaardige technologische kwaliteit dat vakbekwaam advies en professionele stoffering onmisbaar zijn voor jarenlang woon- en werkplezier. 

Tapijt en Vinyl van Interfloor onderscheiden zich door het gebruik van technologisch hoogwaardige industriële technieken. Dat is mogelijk door jarenlange ervaring: enerzijds met ontwikkelaars en producenten, anderzijds met wensen van veeleisende consumenten en projectmatige gebruikers. 

Hoge eisen en kwaliteit

Toegespitst op het gebruik, worden er hoge eisen gesteld  aan tapijt en vinyl met betrekking tot warmte, comfort en veiligheid. Ook aan technische aspecten als slijtage door gebruik, brandwerendheid, kleurechtheid, gemak van onderhoud en vlekverwijdering worden strenge eisen gesteld. Door een gedegen eindcontrole garandeert Interfloor dat aan alle productspecificaties voor tapijt en vinyl voldaan zijn, waaronder die van de Stichting Promotie en Informatie Tapijt (S.P.I.T.) EN 1307 en EN 685.

Interfloor staat garant voor een continue hoge kwaliteit en constante zorg voor milieu-aspecten van haar producten bij ontwikkeling, productie en distributie. Daarmee wil Interfloor in Nederland marktleider en specialist zijn in het leveren van hoogwaardige en betaalbare vloerbedekking producten.

 

Call Now Button