Selecteer een pagina

Vloeren

De beste kwaliteit vloeren, daar streven wij naar

Vloeren

Bij jopie Jong is design net zo belangrijk als kwaliteit en service. Wij streven voor onze klanten naar de beste kwaliteit in vloeren. Of u nu opzoek bent naar PVC, tapijt, vinyl, houten vloer, laminaat of parket bij ons in de winkel vindt u een uitgebreid assortiment. Weet u niet zeker wat bij u past ? Wij helpen u graag opzoek naar de perfecte vloer.

Zo hebben wij rechtstreekse contacten met betrouwbare leveranciers. Leveranciers die alleen de kwaliteit en betrouwbaarheid van Jopie Jong nastreven. Wij denken niet alleen aan de korte termijn van zaken doen maar juist een betrouwbare relatie opbouwen voor de lange duur. Laat u verassen in onze winkel en laat u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

 

Tapijt

Jopie Jong heeft het tapijt om uw plannen te realiseren. Het complete productenscale is zo kleurrijk en veelzijdig, dat uw wensen altijd over de volle breedte worden vervuld.
Met een synthetische of wollen kwaliteit. Met een strakke, korte lussenpool of een zwierige dynamisch hoogpool die de zon laat spelen met de dynamische vleug van het tapijt.

In de collectie van Jopie Jong vindt u het allemaal. In de mooiste en modernste kleuren. Veelal ook op de 500 centimenter breed, zodat er minder kans is op naden. En in topkwaliteit die u jarenlang opbezorgd woonplezier geeft.

 

Laminaat en Parket

Bij Jopie Jong streven wij naar de beste kwaliteit in laminaat en parket voor onze klanten. Wij bieden een ruim assortiment aan laminaat en parket van merken zoals Beautifloor, Quickstep, Mflor, en Novilon.

Tapijt en laminaat

Parket, pvc, vinyl en karpetten

Call Now Button